24 ΩΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ

Μαλλιά που δεν Μακραίνουν – Δείτε τι Μπορεί να Κάνετε Λάθος

This post was originally published on this site

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να είναι μεγάλη τάση τα καρέ και κοντά κουρέματα αλλά τα μακριά μαλλιά είναι αξία κλασσική και αναντικατάστατη.

Τα πλούσια, μακριά και υγιή μαλλιά είναι το όνειρο κάθε γυναίκας.

Τα μακριά μαλλιά τονίζουν την θηλυκότητα κάθε γυναίκας, της χαρίζουν αυτοπεποίθηση και την κάνουν να νιώθει όμορφη.

Εκτός από αυτό, τα μακριά μαλλιά προσφέρουν ατέλειωτες δυνατότητες πειραματισμού και αμέτρητες εναλλακτικές χτενισμάτων για να επιλέξει καθεμιά εκείνα που ανταποκρίνονται στο προσωπικό στιλ και τον χαρακτήρα της.

Ωστόσο, είναι λίγα τα κορίτσια που έχουν την τύχη να διαθέτουν πολύ πλούσια και μακριά μαλλιά, τα οποία όμως είναι συνάμα υγιή.

Οι περισσότερες προσπαθούν με πολλά και διαφορετικά προϊόντα να καταφέρουν να φτάσουν στο επιθυμητό μάκρος, αλλά κάπου στην πορεία αποτυγχάνουν και τελικά αναρωτιούνται τι φταίει.

Εάν και εσάς σας βασανίζει το γιατί παρά την περιποίησή σας τα μαλλιά σας αρνούνται να μακρύνουν, δείτε μήπως κάνετε κάποιο από τα παρακάτω λάθη: 

Ασχολείστε υπερβολικά μαζί τους

Εάν αναλογιστείτε πόσες φορές βουρτσίζετε τα μαλλιά σας μέσα στην ημέρα και πόσο συχνά χρησιμοποιείτε προϊόντα styling με θερμότητα, ίσως έχετε την απάντηση γιατί τα μαλλιά σας μακραίνουν δύσκολα.

Αν ασχολείστε πολύ με τα μαλλιά, αν διαρκώς τα ταλαιπωρείτε με θερμαντικά εργαλεία ή τα χτενίζετε αμέτρητες φορές την ημέρα, δε θα δείτε σύντομα το μάκρος που ονειρεύεστε.

Τα πλούσια, μακριά και υγιή μαλλιά είναι το όνειρο κάθε γυναίκας.

Δεν πηγαίνετε συχνά στο κομμωτήριο για κούρεμα

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά πρέπει να κόβετε κάθε δύο μήνες περίπου τις άκρες των μαλλιών σας για να τα δείτε να μακραίνουν πιο γρήγορα.

Αν τα μαλλιά δεν κόβονται συχνά, η ψαλίδα και οι ταλαιπωρημένες άκρες θα τα κρατούν αδύναμα με αποτέλεσμα να μη μακραίνουν τελικά.

Δεν ενυδατώνετε σωστά τα μαλλιά σας

{loadmoduleid 229}

Όπως η επιδερμίδα και όλο το υπόλοιπο σώμα μας, έτσι και τα μαλλιά έχουν ανάγκη από ενυδάτωση.

Ιδανικά, σε κάθε λούσιμο θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μετά το σαμπουάν ένα conditioner βαθιάς ενυδάτωσης, το οποίο θα απλώνετε στις άκρες των μαλλιών.

Επίσης, καλό είναι να χρησιμοποιείτε έλαιο στις άκρες για έξτρα φροντίδα.

www.y-o.gr 

Κοινοποιήστε στα Social Media:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Πηγή: https://www.y-o.gr/

Call Now Button