24 ΩΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ

Νέα δήλωση Novartis για την πολύκροτη υπόθεση! Τι αναφέρει για τους ασθενείς

This post was originally published on this site

Μετά τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση η εταιρεία εξέδωσε νέα ανακοίνωση!

Συγκεκριμένα η εταιρεία Novartis  επισημαίνει μεταξύ αλλών ότι τους τελευταίους 15 μήνες συνεργάζεται στενά με τις ελληνικές και αμερικανικές αρχές για τη διερεύνηση της υπόθεσης με αίσθημα ευθύνης και ακεραιότητας.

Διαβάστε ΕΔΩ τις τελευταίες εξελίξεις: Υπόθεση Novartis: Λίστα με ονόματα “μεγαλογιατρών” στα χέρια της δικαιοσύνης! Τι μέτρα ετοιμάζει το υπ.Υγείας

Πάραλληλα η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι κανένας από τους ασθενείς που λαμβάνουν τα φάρμακα της δεν θα μείνουν χωρίς την απαραίτητη γι’ αυτούς θεραπεία.

Μάλιστα στην ίδια ανακοίνωση, αναφέρει ότι δεσμεύεται πως θα προχωρήσει σε κάθε απαραίτητη ενέργεια αν τυχόν διαπιστωθούν πράξεις που δεν συνάδουν προς τα ηθικά επιχειρηματικά πρότυπα.

Παράλληλα καθιστά σαφές, ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων ασθενών και των φροντιστών τους, των επαγγελματιών υγείας και της ελληνικής κοινωνίας.

Επίσης η Novartis υπογραμμίζει πως θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την ιατρική/ερευνητική κοινότητα και την πολιτεία, ώστε να δημιουργεί οφέλη υπέρ των ασθενών, που θα είναι προσβάσιμα σε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα.

Καταλήγοντας η εταιρεία δηλώνει, ότι είναι δίπλα στους περισσότερους από 450 Έλληνες εργαζομένους που καθημερινά υποστηρίζουν το έργο της. Αποτελούν τη δύναμή μας και τους ευχαριστούμε για την αφοσίωσή τους.

Κοινοποιήστε στα Social Media:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Print this page
Print

Πηγή: http://www.healthreport.gr

Leave a Comment

(0 Comments)

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *