24 ΩΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ

Όλα Όσα Μπορεί να Επηρεάζουν τη Σεξουαλική σας Ζωή

Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες της καθημερινότητας που μπορεί να υποδεικνύουν πως κάτι δεν πάει καλά με τη λίμπιντο και τη σεξουαλική σας ζωή.

Το βάρος σας

Με την πάροδο των χρόνων, όταν ένας άντρας παίρνει βάρος, αυτό επηρεάζει τη σεξουαλική του ζωή.

Οι άντρες με μεγαλύτερο δείκτη μάζας σώματος μπορούν να κάνουν σεξ για πάνω από επτά λεπτά κατά μέσο όρο μέχρι να εκσπερματίσουν, σε αντίθεση με τους πιο γυμνασμένους και αδύνατους που κάνουν σεξ για λιγότερο από δύο λεπτά μέχρι να εκσπερματίσουν.

Το λίπος στους άντρες μπορεί να αποτρέψει την πρόωρη εκσπερμάτιση, γιατί περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα εκείνης της ορμόνης του σεξ που καθυστερεί την ικανότητα εκσπερμάτισης.

Όμως τα πολύ υψηλά επίπεδα αυτής της ορμόνης μπορούν να οδηγήσουν σε στυτική δυσλειτουργία, μια κατάσταση που είναι πολύ πιο συνηθισμένη στους παχύσαρκους άντρες.

Κρύα πόδια

Τα κρύα άκρα και κυρίως τα πόδια μπορεί να είναι ο λόγος που δυσκολεύεται κανείς να έρθει σε οργασμό.

Η άνεση είναι βασικό στοιχείο στο σεξ και η περιοχή του εγκεφάλου που συνδέεται με την αίσθηση των γεννητικών οργάνων βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε αυτήν που σχετίζεται με την αίσθηση των άκρων.

Η σειρά που γεννηθήκατε

Υποστηρίζεται πως ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων που επιθυμεί κανείς να έχει σε όλη του τη ζωή ή ο αριθμός που ελπίζει να είχε ο σύντροφός του στο παρελθόν εξαρτάται από τη σειρά στην οποία γεννήθηκε στην οικογένειά του.

Με λίγα λόγια, τα πρωτότοκα παιδιά επιθυμούν λιγότερους ερωτικούς συντρόφους από τα μικρότερα αδέρφια τους.

Τα πρωτότοκα παιδιά δίνουν έμφαση στους μακροπρόθεσμους στόχους, όπως το να αποκτήσουν οικογένεια νωρίς στη ζωή τους, ενώ τα μικρότερα αδέρφια προτιμούν πιο βραχυπρόθεσμες και έντονες σχέσεις επειδή οι μεγαλύτεροι ταυτίζονται περισσότερο με το πρότυπο των γονιών τους, ενώ οι μικρότεροι δεν έχουν τέτοιες προσδοκίες και φραγμούς.

Η σέλα του ποδηλάτου σας είναι ψηλά

Οι μακρινές αποστάσεις με το ποδήλατο δεν είναι ό,τι καλύτερο για τα αντρικά γεννητικά όργανα ούτε για τις σεξουαλικές επιδόσεις.

Εξίσου σοβαρό πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζουν και οι γυναίκες όμως που ποδηλατούν περισσότερα από 15 χιλιόμετρα την εβδομάδα με τη σέλα πιο ψηλά από το τιμόνι του ποδηλάτου τους.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι νιώθουν τα γεννητικά τους όργανα να μουδιάζουν.

Η κυρτή προς τα εμπρός θέση ασκεί υπερβολική πίεση στους μαλακούς ιστούς του περινέου και του πυελικού εδάφους.

Κάνοντας ποδήλατο έχοντας αυτήν τη στάση, μπορεί να καθυστερείτε να προθερμανθείτε πριν το σεξ.

Πολύ καλύτερα για την ερωτική σας ζωή είναι τα πιο όρθια ποδήλατα.

Δε χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα

Όταν ένας άντρας δε χρησιμοποιεί οδοντικό νήμα, η κακή αναπνοή δεν είναι η μοναδική αιτία που μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική του ζωή.

Όσοι πάσχουν από κάποια πάθηση των ούλων, κάτι που συμβαίνει συχνά σε όσους δε χρησιμοποιούν οδοντικό νήμα, έχουν τρεις φορές παραπάνω πιθανότητες να αντιμετωπίζουν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας από τους άντρες με καλύτερη στοματική υγεία.

Τα άρρωστα ούλα συγκεντρώνουν βακτήρια, τα οποία μπορούν να εισβάλλουν στη ροή του αίματος δημιουργώντας θρόμβους στη ροή του, οι οποίοι με τη σειρά τους μειώνουν την παροχή αίματος στο πέος όπως και στην καρδιά.

www.y-o.gr

The post Όλα Όσα Μπορεί να Επηρεάζουν τη Σεξουαλική σας Ζωή first appeared on Υγεία & Ομορφιά.

Κοινοποιήστε στα Social Media:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Call Now Button