24 ΩΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ

Rapid Test για τους Φοιτητές, από τον Δήμο Αγίου Νικολάου

Στην προμήθεια rapid test προχωρά ο Δήμος Αγίου Νικολάου προκειμένου να διατεθούν και να χρησιμοποιηθούν, σε πρώτη φάση, σε φοιτητές.

Τα τεστ θα γίνουν αύριο Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020 στο ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου, στις 8/11 στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης και στις 11/11 στο ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμαρχος, Αντώνης Ζερβός, εξηγεί ότι αυτή η κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο πρόληψης της COVID-19, σημειώνοντας πως μετά το πρώτο κύμα της πανδημίας και την επιτυχία με την οποία στέφθηκε η προσπάθεια των πολιτών, χρειάζεται εκ νέου προσπάθεια.

«Η δημοτική αρχή, στην προσπάθειά της να συμβάλει στη διατήρηση της σημερινής καλής εικόνας, εκτός των όσων έχουν γίνει μέχρι τώρα, θα προχωρήσει στην προμήθεια ικανού αριθμού rapid test ειδικά αυτή την περίοδο, που λόγω των γενικών περιορισμών θα επιστρέψουν οι φοιτητές μας από περιοχές με υψηλό υιικό φορτίο, άρα απαιτείται περισσότερο έλεγχος και ενημέρωση», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όπως προστίθεται, ήδη, διαμορφώνεται πρόγραμμα για την υλοποίηση των τεστ, που σε δεύτερη φάση θα αφορά ομάδες οι οποίες θα υποδειχθούν ή ακόμη και τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους σε όλον τον δήμο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
www.y-o.gr

The post Rapid Test για τους Φοιτητές, από τον Δήμο Αγίου Νικολάου first appeared on Υγεία & Ομορφιά.

Κοινοποιήστε στα Social Media:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
Call Now Button