24 ΩΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ

Tips για να βρεις την απόχρωση κραγιόν που σου ταιριάζει

This post was originally published on this site

Κοινοποίηση στο Facebook

Κάντε Tweet στο Twitter

Για να βρεις ποια απόχρωση κραγιόν σου ταιριάζει άψογα και κολακεύει γενικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και το μακιγιάζ σου, διάβασε τα παρακάτω πολύτιμα tips ώστε να ανακαλύψεις μία και καλή αν συγκαταλέγεσαι στις ψυχρές ή στις ζεστές επιδερμίδες.

  1. Παρατήρησε στον καθρέφτη σου το μέγεθος και το ακριβές σχήμα που έχουν. Να θυμάσαι πάντα πως τα σκούρα χρώματα κραγιόν κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο μικρά ενώ τα ανοιχτόχρωμα πιο μεγάλα και σαρκώδη.
  2. Οι γυναίκες που ανήκουν στην κατηγορία των ψυχρών χρωμάτων, δηλαδή οι ανοιχτόχρωμες, ( δηλαδή τους ταιριάζουν περισσότερο ρούχα σε σκούρο μπλε, και γκρι) πρέπει να επιλέγουν κραγιόν σε nude τόνους, παγωμένο ροζ ή καφέ ροζ)
  3. Αν είσαι ανοιχτόχρωμη: Οι γυναίκες που ανήκουν στην κατηγορία των ζεστών χρωμάτων (δηλαδή τους ταιριάζουν ρούχα σε κόκκινο, μπορντό, καφέ) πρέπει να επιλέγουν αποχρώσεις κραγιόν σε ροδακινί, απαλό καφέ ή παστέλ ροζ.
  4. Αν είσαι σκουρόχρωμη: Οι γυναίκες που διαθέτουν πιο σταρένια επιδερμίδα και ανήκουν στην κατηγορία των ψυχρών αποχρώσεων, πρέπει αν επιλέγουν κραγιόν σε ροζ, φούξια ή μπορντό. Αντίστοιχα όσες αν και σταρένιες βρίσκονται στην κατηγορία των ζεστών χρωμάτων πρέπει να επιλέγουν κραγιόν σε απόχρωση καφέ, χάλκινες ή ροδακινί.
Κοινοποιήστε στα Social Media:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Print this page
Print

Πηγή: http://www.healthweb.gr